mandag 31. mars 2008

Kylling grateng


040 40 min 4 Som erstatning for parmesan kan du bruke annen ost som smelter bra
1 pose TORO Hvit saus
200 g TORO Pasta f.eks Penne Rigate
7 dl melk/fløte
2-3 kyllingfileter, strimlet og stekt evt ferdiggrillet kylling
noen brokkoli- og blomkålbuketter
1/2 squash i terninger
noen soltørkede tomater i strimler
1-2 eggeplommer
30 g revet parmesanost
30 g griljermel



Lag sausen som anvist, erstatt gjerne litt av melken med fløte.
Kok grønnsakene i et par minutter, sil av og bland i sausen sammen med egg og parmesanost.
Bland inn den stekte kyllingen og hell i form og dryss griljermel over.
Stekes i ovn ca 200°C til toppen er gylden.
o.2.14981.Kyllinggrateng 126.jpg

Ingen kommentarer: