lørdag 23. februar 2008

Fisk i form

Fisk i form

Antall porsjoner:
2


Ingredienser:
400 g fiskefilet av hvit fisk som torsk eller sei
1 purre, i skiver
½ squash, i terninger
½ paprika, hakket
½ ts salt
¼ ts pepper
1 fedd hvitløk, presset
2 ss persille, hakket
2 tomater, i skiver
1 dl matfløte
50 g lettere Norvegia, revet

Fremgangsmåte:
Smør en ildfast form og legg fisken i. Dryss over salt og pepper
Legg grønnsakene over fisken, tomatskivene på toppen. Hell over matfløten.
Strø revet ost over og stek retten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Server med kokt ris eller kokte poteter.
Tips: I stedet for matfløte kan du bruke helmelk, men da blir sausen mer tyntflytende.

Innsendt av: Opplysningskontoret for meieriprodukter

Ingen kommentarer: