Kjøttboller med pasta
Pasta og kjøttboller er en stor favoritt, spesielt blant de yngre. Kjøttdeig av svin, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm pastarett på tallerkenen. Rask, enkelt og magert.
Antall porsjoner: | Tidsforbruk: Inntil 60 min | Vanskelighetsgrad: Lett | |
Ingredienser: Kjøttdeig av svin 1 ts Salt 1/2 ts Pepper 1/2 Hvitløkbåt 2 ss Persille 2 ts Sitronskall, revet 1 Egg 2 ss Smør/olje til steking 1 Rød chili 50 g Parmesan Brød Pasta til kjøttboller: 50 g Pastaskruer/ penne/ skjell 1 1/2 l Vann 1 Brokkoli 2 Buljong 1/2 Sitronsaft, presset 2 ss Olivenolje 1/2 ts Pepper | Framgangsmåte:Bland krydder og sitronskall godt inn i kjøttdeigen sammen med egg. Form små kjøttboller med en teskje og stek dem fint gylne sammen med litt chili. Framgangsmåte Pasta til kjøttboller :Kok pasta i urtebuljong. Tilsett brokkoli i buketter de tre siste minuttene av koketiden. Sil av vannet, tilsett sitronsaft, olje, nykvernet pepper og kjøttbollene med chili. Server med brød og gjerne litt revet parmesan. |
Kilde: |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar