Kyllingminestrone med pestoTidsforbruk: under 20 min Vanskelighetsgrad: middels
Ingredienser: 1 stk. løk
Fremgangsmåte: Skrell og skjær grønnsaker og poteter i terninger. Skjær purre og selleri i ringer. Skåld tomatene og fjern skinn og kjerner. Skjær fruktkjøttet i store biter. Kok pastaen og skjær kyllingkjøttet i strimler. Fres løken raskt i litt olje. Tilsett grønsaker og buljong og la det småkoke noen minutter. Ha i kyllingkjøtt, kikerter og pasta og tomater. La suppen småkoke til alt er mørt og gjennomvarmt. Smak til med hakket sitrontimian, salt og pepper. Server suppen god og varm med parmesan og en skje pesto i suppebollen.
|
lørdag 23. februar 2008
Kyllingminestrone med pesto
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar